Sommaren är här och många önskar ladda sina fysiska och emotionella batterier! Det inte ovanligt att man besöker andra kyrkor och konferenser, vilket ger välbehövliga intryck på det andliga planet. På hemmaplan tror vi att det kommer vara uppbyggliga samlingar i Guds närvaro, och det blir även en del nya vyer och internationella inslag: Matilda Johansson, från School of Biblical studies i UMU Sydafrika kommer till oss, samt Jacques Geta, pastor från Schweiz, och de kommer båda predika under sommaren! Må Guds rike komma!

Juli

v.27

7       söndag        11.00 Gudstjänst, pred. John Derneborg

v.28

14      söndag        11.00 Gudstjänst, pred. Matilda Johansson

 v.29

21      söndag        11.00 Gudstjänst, fria vittnesbörd.

 v.30

28      söndag        11.00 Gudstjänst, pred. Jorunn Fredriksson

Augusti

v.31

4       söndag        11.00 Gudstjänst, pred. Samuel Alexandersson

 v.32  

11      söndag        11.00 Gudstjänst, pred. Jacques Geta, pastor från

Schweiz.